2014

 

2014-09-20 ACF 30 Års Jubilæum

ACF 30 års Jubilæum.... <br><br> En fantastisk fed dag med godt vejr, en fed cruising, masser af dejlige glade mennesker og en god fest med kanon musik :-)

2014-07-21 US Car Camp - Øster Hurup

Endnu en hyggelig uge i Øster Hurup. <br><br> Henrik og jeg var der desværre kun fredag pga andre ting - men måske der er andre som har flere billeder??? <br> //Vivi

2014-07-03 Sæby Søbad og Empire on the Beach

En hyggelig klubtur, igen med dejlige mennesker, og god mad :-) Start fra klubben i god tid,- en lille hyggelig cruise via Understed mm og via Sæby og Sæby Havn, inden vi nåede Sæby Søbad og Empire on the Beach. Der indtog vi en lille øl, og noget go\' mad - og desserten fik vi i Is-huset ved siden af. Klubturen afsluttedes i klubben hvor vi fik en øl/vand inden folk kørte hvert til sit :-) Endnu et hyggeligt arrangement :-)

2014-06-28 Dæk & Vinger i Skive

En hyggelig, men noget våd dag, med biler i alle afskygninger, MC\'ere, Knallerter og lidt flyvere. Ikke den store tilslutning fra klubben, men et super arrangement, og vi kommer helt sikkert igen.

2014-06-23 Cruise & Skt. Hans

En hyggelig aften. Først med en cruise laaaang ud på landet, med slut hos Leif & Dorte og Jonas i Kvissel. Derefter hygge med god mad, flot bål og sno-brød mm. Håber flere vil med næste år...

2014-06-06 Van Nuys Summermeet 2014

Kanont Summermeet igen i år - tak til VanNuys :-) Der var sol og sommer, hygge, god opbakning, dejlige mennesker, besøg af familie og venner, god mad, pinstiping af bilen osv osv.... - en dejlig pinse :-)

2014-06-05 Grundlovsdag på KatFizk

Endnu en hyggelig Grundlovsdag på KatFizk, med andre veteran biler og MC\'ere, samt kræmmermarked. Gode Stjerneskud og kaffe og (extremt sød) lagkage. Vi ses næste år :-)

2014-05-25 Klubtur til Graceland & Garagebesøg hos Poul & Pia

Sikken skøn dag med dejlige mennesker. En hyggelig tur fra klubben til Hals hvor vi fik morgenmad på havnen, inden vi sejlede over og kørte videre til Graceland i Randers. Rundvisning og derefter noget god mad i Díneren - hvorefter vi kørte på garagebesøg hos Poul & Pia. Hjemturen gik via Mariager Fjord - også kanon hyggeligt. Tak for en dejlig dag til alle som var med //Vivi

2014-04-29 Klubtur til Støberen og Charlotte

Billeder fra en hyggelig aften med garagebesøg hos Støberen & Charlotte. Fint fremmøde - og sæt X i kalenderen - alle var der før tid :-) Et rigtig fint sted, og super arrangement, og vi blev selvfølgelig trakteret med alt for meget godt til ganen :-) Tak for vi måtte komme :-)

2014-03-20 PassMeTheSaltPlease - foredrag om drømmen om at køre race på Bonneville

Billeder fra et kanont foredrag med Tom & John, et par lokale nordjyder som i 2012 udlevede drømmen om at køre race på Bonneville på en gammel ombygget Knucklehead. Et fedt foredrag og vi glæder os til at se dem igen efter deres tur i August 2014 :-)